עוף צלוי עם רוטב ברביקיו אנצ'ו-דובדבן
עוף צלוי עם רוטב ברביקיו אנצ'ו-דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שיני שום, תיפוף כנף עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה דובדבן, דבש שום עוף תיפוף (תיפוף עוף ברביקיו), ו רוטב ברביקיו אנצ'ו.
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט עוף בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; מבשלים עד צ ' ילי ודובדבנים הם מכרז, על 20 דקות. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר. החזר רוטב למחבת. במידת הצורך, מבשלים חשופים עד שהרוטב מצטמצם ל -3 כוסות ומתעבה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
הכן ברביקיו (חום בינוני).
מפזרים עוף במלח ופלפל. גריל עד רק מבושל דרך, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
רוטב מברשת מעל; להמשיך צלייה עד מזוגג, הפיכת עוף ושפשוף לעתים קרובות עם רוטב יותר, על 5 דקות יותר.