קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט

עוף צלוי עם תפוחים, טימין וצלי שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם תפוחים, טימין ושאלוט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחים, טימין, מלח כשר ופלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: כתר צלוי של חזיר עם תפוחים גברת בצלצלים, בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט, ו עוף עם עגבניות מיובשות, בצלצלים ותימין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תפוחים, 10 שאלוט וחצי טימין בתחתית מחבת צלייה; טפטוף עם 1 כף שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. לדחוף תפוחים בצלצלים לקצוות של מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים בצלצלים שנותרו ותימין בגוף של עוף ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
מניחים את העוף במרכז מחבת הצלייה ומשפשפים בשמן זית שנשאר, ואז מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים בתנור וצולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 71°, כ 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה