עוף צלוי של פראן אדריה
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם שיני שום, מלח, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ירך חזיר של פראן אדריה עם פלפלים קלויים ושמן פטרוזיליה, כנפי העוף של פראן אדריה עם פטריות, ו ארוחת ערב: סלט קיסר של פראן אדריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 218°. השתמש זוג מספריים מטבח חזק לחתוך את קצות הכנפיים.
חותכים את האף של הכומר (זנב) של העוף.
שים את העוף במחבת צלייה, מתבלים פנימה והחוצה עם מלח, ואז לשפשף עם שמן. דק מגררים את גרידת הלימון על החזה והרגליים.
חותכים את הלימון לחתיכות ומניחים בתוך העוף.
שים את עלי המפרץ, רוזמרין, טימין, ו peppercorns לתוך מעבד מזון קטן או בלנדר תהליך אבקה דקה.
לשפשף את תערובת עשבי תיבול על העוף ולדחוף את שיני שום unpeeled בתוך העוף.
צולים את העוף, חזה כלפי מטה, במשך 25 דקות.
להפוך את העוף מעל ולצלות אותו במשך 35 דקות נוספות, עד הזהב מבושל דרך.
הסר את העוף ומניח בצד לנוח במקום חם.
מניחים את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה על התנור העליון.
יוצקים את היין והמים, ולשחרר כל משקעים עם כף עץ. מרתיחים את מיצי הבישול, מבעבעים אותם כדי להכין רוטב טעים.
חותכים את העוף לחתיכות ומניחים על צלחת הגשה.