קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

עוף צ'יפוטלה מבושל איטי ופינטוס עם אורז ספרדי

עוף צ'יפוטלה מבושל איטי ופינטוס עם אורז ספרדי
המתכון לבישול איטי עוף צ'יפוטלה ופינטוס עם אורז ספרדי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 10 שעות ו-15 דקות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מים, תערובת רוטב עוף, אל צ'ילי הזקן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בישול איטי צ'יפוטלה עוף ואורז, בישול איטי צ'יפוטלה-ירכיים עוף ליים אורז ואפונה ג' מייקני, ו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף, שעועית פינטו, צ 'ילי ירוק, צ' ילי צ ' יפוטלה ותערובת רוטב(יבש) על מנת המפורטים 3 - עד 3 1/2-סיר איטי ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
שעועית פינטושעועית פינטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
3
כ -30 דקות לפני ההגשה, לעשות אורז ספרדי לערבב לפי הוראהאשפה, באמצעות מים ושמן.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
4
בינתיים, בעדינות לערבב עגבניות לתוך תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
כדי לשרת, כפית על 1 1/4 תערובת עוף כוסות מעל 1/2 כוס אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Flaco Tempranillo עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
מיוצר מכרמים שגודלו באופן אורגני ומגודלים יבש. Flaco מראה את המורכבות של פעמיים את מחירו. הגפנים הללו מטופלות במיקרו-אקלים מגוון, ומאפשרות עקביות גבוהה יותר של בשלות שנה אחר שנה. האופי הטרי והטהור של היין הזה הופך אותו ליין רב-תכליתי במיוחד כדי להתאים אותו למזון. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן כמו חזיר ועוף ודגים קשקשים כמו האק, בקלה או דג סנדל. זה יש את הפרי והחומציות כדי להתאים עם בשר אדום, כמו גם.