עוף קייב
עוף קייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 711 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עירית, שמן צמחי, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), העוף הטוב ביותר בקייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את החמאה / מרגרינה, פטרוזיליה, עירית ומיץ לימון. ערבבו הכל יחד ותכניסו למקרר.
מניחים חזה עוף בין 2 חתיכות של נייר שעווה קילו היטב כדי לשטח.
הסר נייר ושדיים העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר חמאה מתובלת מהמקרר לחלק אותו 6 מנות.
מניחים חלק אחד במרכז כל חזה עוף. מקפלים את הקצוות הקצרים של השדיים למרכז, ואז לקפל בצדדים. לאבטח כל שד עם קיסם עץ.
מוסיפים את המים לביצים ומכים יחד. מעיל כל שד מגולגל עם פירורי לחם, לטבול לתוך תערובת ביצה/מים, ואז לתוך פירורי לחם שוב, ציפוי היטב. צינה שדיים במשך שעה אחת.
בטיגון עמוק, שמן חום ל 365 מעלות F (185 מעלות C). בזהירות להנמיך את השדיים לתוך שמן חם. מטגנים במשך 8 דקות או עד חום זהוב.
מסננים על נייר toweling ומגישים.