עוף-קרמבולה מוקפץ
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? עוף-Carambola מוקפץ יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר חום, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 1 carambola במחצית לרוחב, ולסחוט 2 כפות מיץ, באמצעות מקצר הדר או מסחטה; הגדר מיץ בצד. קוביות carambola חצאים; להפריש. חותכים הנותרים 3 carambolas לרוחב, ולהניח בצד.
מערבבים 2 כפות מיץ carambola, עוף, שרי, סוכר חום, gingerroot, רוטב סויה, ושום בקערה, ומערבבים היטב. כיסוי וצינה 30 דקות.
מפזרים עוף עם עמילן תירס; לזרוק היטב מעיל.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ו carambola; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים פלפל ובצל, ומערבבים 3 דקות או עד שהעוף נעשה.
הוסף מרינדה שמורות, שמן שומשום, מלח ופלפל; מוקפץ 1 דקה.