עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה
המתכון עוף Paillards עם קלמנטינה Salsan מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 258 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ליים, כוסברה, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד clementines אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה, עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה, ו שיפודי עוף במרינדה עם סלסה קלמנטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצאי חזה עוף בין2 יריעות ניילון נצמד או נייר קלף, מרווחים זה מזה. באמצעות פטיש, poundchicken עד עובי 1/4 אינץ'. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מערבבים clementines ו -8 ingredentintsהבקערה בינונית. מתבלים במלח ופפר. לעשות קדימה: סלסה יכולה להתבצע 2 hoursahead. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
לחשוף עוף; מפזרים מלח וpepper.
חום שמן זית nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים עד מעט השחמה ומבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
מוסיפים מיץ קלמנטינה toskillet; להרתיח עד מופחת 1/4 כוס, stirringoften, על 2 דקות.
רסס רוטב overchicken. סלסה עם כפית ומגישים.
למנה: 409.3 קלוריות קלוריות,
9% קלוריות משומן 23.1 גרם שומן, 4.5 שומן רווי,
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.