המתכון עוף Paillards עם קלמנטינה Salsan מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 258 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ליים, כוסברה, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד clementines אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה, עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה, ו שיפודי עוף במרינדה עם סלסה קלמנטינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חצאי חזה עוף בין2 יריעות ניילון נצמד או נייר קלף, מרווחים זה מזה. באמצעות פטיש, poundchicken עד עובי 1/4 אינץ'. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מערבבים clementines ו -8 ingredentintsהבקערה בינונית. מתבלים במלח ופפר. לעשות קדימה: סלסה יכולה להתבצע 2 hoursahead. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
Clementine
Dientes De Ajo
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
לחשוף עוף; מפזרים מלח וpepper.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או או רגיל)
4
חום שמן זית nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
5
מוסיפים עוף ומבשלים עד מעט השחמה ומבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
6
Transferchicken מגש.
7
מוסיפים מיץ קלמנטינה toskillet; להרתיח עד מופחת 1/4 כוס, stirringoften, על 2 דקות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.