עוף Scarpiello עם Parmigiano רך פולנטה
עוף Scarpiello עם Parmigiano רך פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לכם עוף, אורגנו, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פרמזן רך פולנטה, צלעות חזיר ברורות עם פרמזן רך פולנטה, ו תבשיל עוף ואנדויל על פולנטה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל גדול, מחבת רחבה עם שמן זית ולהביא את המחבת לחום בינוני גבוה.
Sprinklethe עוף בנדיבות עם מלח ולהוסיף למחבת, עור בצד למטה, בשכבה אפילו. חום את העוף היטב משני הצדדים.
ברגע שהעוף הוא חום מכל הצדדים, להסיר אותו מהמחבת ושמורה.
מסננים את השמן מהמחבת ומחזירים אותו לחום. מעיל את המחבת בקלילות עם שמן זית חדש.
תוסיף את הנקניק למחבת שהעוף הושח בה. חומים היטב את הנקניק.
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח. מבשלים את הבצלים על חום בינוני עד שהם שקופים ארומטיים מאוד, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
מוסיפים את מיץ פלפל הדובדבןלחבת ולהפחית אותו בחצי. בעוד היין מצטמצם, לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של המחבת. להחזיר את העוף, עור בצד למעלה, למחבת ולהוסיף את ציר העוףפלפלפלפל. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 15 דקות.
הסר את המכסה ומבשל במשך 5 דקות נוספות; להוסיף עוד ציר עוף אם המניה צמצמה יותר מדי. מערבבים אורגנו רק לפני ההגשה.
לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. המנה המוגמרת צריכה להיות מעט רכה, מתובלת וטעימה.
מגישים מעל Parmigiano רך פולנטה.
בסיר בינוני, להביא את החלב, 2 כוסות מים ואתעל הסיפון לרתיחה. מתבלים בנדיבות במלח, כמעט עד לנקודה של תיבול יתר. איך אתה יודע שאתה שם? תטעם את זה!
כאשר הוא הגיע לרתיחה, לאט לטאטא פולנטה ב פצפוצים קטנים. ברגע שכל הפולנטה שולבה, להפחית את הבשר לבינוני ומיד לעבור ערבוב עם כף עץ. מבשלים את הפולנטה במשך 5 דקות מעל בינוני, בינוני נמוך, הוספת מים אם הפולנטה הופך עבה מדי כדי לשחרר אותו.
כאשר polenta מבושל היטב, זה צריך להיראות קרמי ולא מרגיש גרגירים על הלשון שלך.
הסר אותו מן החום ומערבבים את Parmigiano ו mascarpone. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מגישים מיד, או מניחים יריעת ניילון על פני השטח של הפולנטה כדי למנוע היווצרות העור על החלק העליון. כדי לחמם, להוסיף קצת מים פולנטה וחום על חום נמוך עד בינוני, ערבוב כל הזמן כדי למנוע שריפה.