תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרוב צלעות עוטפת מ 'שולחן המשפחה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1387 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמחי, זנגביל, עוטפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, ו טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים למעט בצל ירוק בבלנדר ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים את הבצל הירוק. התאם את הסוכר ו / או רוטב סויה לפי הטעם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
חותכים את הצלעות הקצרות על פני התבואה לרצועות דקות, על 1/3 אינץ ' עבה. מערבבים את הבשר לתוך המרינדה ומערבבים היטב. (הבשר יכול להיות בקירור, מכוסה היטב, לפחות 2 שעות, או עד 24 שעות, או קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
תלת עצות, גזוז
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
להביא את הבשר לטמפרטורת החדר לפני הבישול. במחבת nonstick גדולה, לצרוב את הבשר, בקבוצות, על חום גבוה, 1 עד 2 דקות בכל צד עד השחמה בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
1
מורחים כל עלה חסה עם כמות קטנה של רסק שעועית, אם משתמשים. מילוי עם קצת אורז, ירקות, קמחי, בשר בקר, לקפל לתוך חבילה, לארגן על מגש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה
(ללא תוספת חמאה או חלב)
קמחי
4 פרוסות סלמי דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.