ערמונים קלויים
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ומתאבן צמחוני? ערמונים קלויים יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך מלח, ערמונים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: ערמונים קלויים מזוגגים, סקווש קלוי עם ערמונים ורימונים, ו ערמונים צלויים עם ענבים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים 1/2 אינץ ' חוצה על הצד השטוח של כל אגוז. הקפד לחתוך דרך הקליפה כדי למנוע מהאגוז להתפוצץ.
מניחים את האגוזים בתבנית אפייה רדודה ואופים במשך 25 עד 30 דקות.
אפשר להתקרר לקלף את הקליפה.
מניחים אגוזים במחבת עם חמאה ו לטגן על חום גבוה עד החמאה נמסה והערמונים מצופים היטב.
מניחים מחבת בתנור וצולים עד שהם זהובים על גבי.