פאגיולי-און-טוסט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fagioli-on-טוסט. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 387 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, כמה עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Pastan E Fagioli, פסטה פגיולי, ו פסטה פגיולי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הלחם עם 2 כפות של השמן. טוסט הפרוסות עד פריך וזהב.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה, ואז מוסיפים את השום והמרווה ומערבבים עד שהשום מתחיל להשחים, בערך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, השעועית, המלח והפלפל ומערבבים לשלב. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם והמרק מתעבה מעט, עוד כמה דקות.
מגישים, מניחים פרוסת טוסט לתוך כל קערת מרק או בנדיבות כפית את השעועית ומרק ממש מעל הלחם, אם הילדים יאפשרו לך.
זוהי דרך מצוינת לנצל את הלחם בן היומיים—או, אם זה יותר קל למכור, לנסות לזרוק את המרק עם פסטה במקום.