קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות100
ציון בריאות29
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאדג'חמניות

פאדג'חמניות
פאדג'חמניות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 100 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, חטיפי שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שיבולת שועל פאדג'רבל ברים המכונה פאדג' ג'מבלס, לחם חמניות, ו ברוקולי חמניות.

הוראות

1
קו 13 אינץ'. 9 אינץ'. מחבת בנייר כסף ומשמן את נייר הכסף עם 1-1 / 2 כפיות חמאה; מניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את השוקולד צ ' יפס, חטיפי הממתקים, קרם המרשמלו וגרעיני החמניות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
בסיר שלבו את הסוכר, החלב והחמאה שנותרה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר. מביאים לרתיחה מהירה; מרתיחים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
4
יוצקים מעל תערובת שוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
יוצקים לתבנית מוכנה. מקררים עד ליציבות. בעזרת נייר כסף, הרם פאדג 'מהתבנית; חותכים ל -1 אינץ'. ריבועים. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם בחירה מצוינת לפאדג'. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.