פאי אגוזי דבש יווני
פאי אגוזי דבש יווני עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 8 ומחירו 2.6 דולר למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 65 גרם שומן ובסך הכל 920 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצק פילו, חמאה, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח די זול. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי אניס דבש צנוברים , דבש, אני אגוזים בשבילך – עוגיות ליום האהבה קלות דבש (ללא גלוטן) ודבש, אני אגוזים בשבילך – עוגיות ליום האהבה קלות דבש. (ללא גלוטן) .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את אגוזי המלך, הסוכר החום והקינמון; לְהַפְרִישׁ.
צחצח 9 אינץ'. צלחת פאי עם חלק מהחמאה; לְהַפְרִישׁ.
פורסים בצק פילו; לשמור מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע את התייבשותו.
שכבו שמונה דפי פילו בתבנית מוכנה, מברישים כל שכבה בחמאה ומסתובבים דפים לכיסוי צלחת הפאי.
תנו לשולי הבצק לתלות על הצדדים.
מפזרים שליש מתערובת האגוזים על התחתית.
שכבה ארבעה גליונות פילו על תערובת אגוזים באותו אופן; מפזרים שליש מתערובת האגוזים. חזור על שני השלבים האחרונים. מעל שמונה דפי פילו נוספים, שוב מברישים בחמאה ומסתובבים דפים. קפלו את קצוות הפילו מעל הפשטידה; מברישים בחמאה.
בעזרת סכין חדה חותכים לשמונה טריזים.
חותכים 1-2 דפי פילו נוספים לרצועות דקות, מגלגלים לצורות ורדים אם רוצים; מסדרים בצורה דקורטיבית מעל. (שמור את הפילו שנותר לשימוש אחר.)
אופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
בינתיים מערבבים בסיר את הסוכר, המים והדבש; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
יוצקים על פאי חם. מצננים על רשת. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את הריזלינג של Vineyards Late Harvest. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![כרמים ריזלינג מאוחר בציר]()
כרמים ריזלינג מאוחר בציר
צבעו צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החך ומביע טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח גרני סמית חמוץ וחלת דבש. סיומת ארוכה מציגה את האיזון המושלם בין מתיקות וחומציות מעוררת תיאבון, ומזמינה לגימה נוספת.