קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ברי שטרויזל

פאי ברי שטרויזל
פאי ברי Streusel דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 421 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, פירות יער, בישול מהיר tapioca, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת Streusel ברי, עוגת Streusel דובדבן-ברי, ו עוגת Streusel ברי מעורבת.

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
מוסיפים חמאה וקיצור; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
3
מוסיפים 5 כפות מי קרח ומעבדים עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם התערובת יבשה. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
שלב את כל החומרים במעבד. תהליך עד טופס גושים לחים. (בצק וציפוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ציפוי וצינה; לשמור על בצק מקורר. לרכך את הבצק מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מערבבים סוכר, טפיוקה ומיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טפיוקה.טפיוקה.
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים פירות יער וזורקים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3
בואו לעמוד עד טפיוקה מתרכך מעט, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות. מחממים תנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. עיטור הבצק מעל 1 אינץ'. מקפלים overhang תחת ו crimp דקורטיבי, להרכיב שפה גבוהה עומד. להקפיא קרום 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
כפית מילוי לקרום. להתפורר ציפוי שווה מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
אופים עוגה עד קרום ציפוי הם חום זהוב ומילוי הוא מבעבע, כיסוי רופף עם גיליון נייר אם ציפוי חום מהר מדי, על 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
להעביר פאי מתלה מגניב לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
10
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.