פאי ג'מבליה
עוגת ג'מבליה עשויה להיות רק קריאולי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 607 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו בצק עלים, תיבול קייג'ון, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. מתכונים דומים: מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי.
הוראות
הביאו את האורז והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז לעיס והנוזל נספג, בערך 15 דקות.
תנו לאורז לעמוד, מכוסה, כ -5 דקות. לחשוף, ולאפשר להתקרר.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים צלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
מניחים את קישורי הנקניקיות למחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מסירים מהאש וחותכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'; מניחים בצד. ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית, ומקציפים קמח. אפשר לקמח לבשל עד למראה מקציף, בערך 1 דקה; להקציף פנימה את החלב. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים את הרוטב בזמן שמסיימים את השלבים הנותרים; להקציף לעתים קרובות. מערבבים פנימה תיבול קייג ' ון לפי הטעם. כשהרוטב התעבה מספיק כדי לצפות את גב הכף, מסירים מהאש.
בקערה, לזרוק את בשר העוף עם טעם עשן נוזלי.
מערבבים פנימה את האורז המבושל, הנקניקיה המבושלת, הבצל, הפלפל האדום, השום והשרימפס עד לאיחוד יסודי.
יוצקים פנימה כ -3 / 4 מהרוטב הלבן כדי להרטיב את המלית.
כדי להרכיב את העוגה, לקצץ את הסדינים של בצק עלים עד 10 על 10 אינץ'; להניח סדין בצלחת העוגה מוכנה. (פינות מרובעות יבלטו). ממלאים את הקרום התחתון בתערובת האורז ויוצקים פנימה את 1/4 הנותרים מהרוטב הלבן. למעלה עם הסדין הנותר של בצק עלים; לצבוט את הקצוות לאטום.
מברישים את החלק העליון של הפשטידה בביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מתקלף במרכז וחום זהוב, 20 עד 30 דקות.