פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חמאה, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה לא כל כך מדהים. אמרטו-פאי דלעת שטרויזל שקדים, טארט אמרטו קלפוטי דובדבן עם פרלין שקדים, ו קאפקייקס אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח, העוגיות והמלח במעבד מזון עד שהעוגיות נטחנות דק.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מזלפים פנימה 1/4 כוס מי קרח ודופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד. הופכים לצלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ '(לא צלחת עמוקה) ולוחצים לתחתית ולמעלה הצדדים בערך 1/4 אינץ ' מעל השפה. נקב בכל רחבי המזלג וצנן עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ואז ממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים עד שהקצוות מזהיבים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את נייר הכסף והמשקולות והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב כולו, 10 עד 15 דקות נוספות. מצננים לחלוטין על מתלה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים לקרום ואופים עד שהקצוות מתייצבים אך המרכז עדיין רועד, 50 עד 60 דקות. מצננים לחלוטין על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים מכינים את הפרלין: מרפדים תבנית עם מחצלת סיליקון או נייר אפייה ומברישים בשמן צמחי. מערבבים את הסוכר ו 1 כף מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים, מסתחררים את התבנית אך לא מערבבים, עד לקבלת ענבר, 6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השקדים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פרלינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את התערובת על תבנית האפייה המוכנה, מורחים אותה דק ככל האפשר בעזרת מרית גומי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
קוצצים גס או שוברים את הפרלין ומפזרים מעל הפשטידה ממש לפני ההגשה.
ניתן לשלב פאי דלעת עם וין סנטו, מוסקטו ויין קרח. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.