קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים

פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים
פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חמאה, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה לא כל כך מדהים. אמרטו-פאי דלעת שטרויזל שקדים, טארט אמרטו קלפוטי דובדבן עם פרלין שקדים, ו קאפקייקס אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח, העוגיות והמלח במעבד מזון עד שהעוגיות נטחנות דק.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מזלפים פנימה 1/4 כוס מי קרח ודופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד. הופכים לצלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ '(לא צלחת עמוקה) ולוחצים לתחתית ולמעלה הצדדים בערך 1/4 אינץ ' מעל השפה. נקב בכל רחבי המזלג וצנן עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ואז ממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
אופים עד שהקצוות מזהיבים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
הסר את נייר הכסף והמשקולות והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב כולו, 10 עד 15 דקות נוספות. מצננים לחלוטין על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
הקציפו בקערה את הדלעת, השמנת, הסוכר, הביצים, הליקר, אגוז המוסקט, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים לקרום ואופים עד שהקצוות מתייצבים אך המרכז עדיין רועד, 50 עד 60 דקות. מצננים לחלוטין על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בינתיים מכינים את הפרלין: מרפדים תבנית עם מחצלת סיליקון או נייר אפייה ומברישים בשמן צמחי. מערבבים את הסוכר ו 1 כף מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים, מסתחררים את התבנית אך לא מערבבים, עד לקבלת ענבר, 6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השקדים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פרליניםפרלינים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים את התערובת על תבנית האפייה המוכנה, מורחים אותה דק ככל האפשר בעזרת מרית גומי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
קוצצים גס או שוברים את הפרלין ומפזרים מעל הפשטידה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
6
תצלומים מאת קון פולוס

יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח

ניתן לשלב פאי דלעת עם וין סנטו, מוסקטו ויין קרח. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי
לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי
צהוב עם השתקפויות ירוקות. מתוק וסקסי, תפוח ירוק פריך להפליא ויערה. יין שמפתיע ברעננותו המדהימה וטעמי הפירות המבריקים המזכירים תפוח, אגס מתובל ודבש.