פאי מחבת תפוחים הפוך
פאי מחבת תפוחים הפוך הוא קינוח שמגיש 8. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם קרום פאי, סוכר חום, טרום תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי תפוחים הפוך עם בצק פאי שנרכש בחנות, פאי תפוחים הפוך, ו פאי תפוחים הפוך.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
שלב בקערה גדולה את החמאה, הסוכר החום, הקינמון, מילוי פאי התפוחים והתפוחים הפרוסים.
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' או תבנית חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה, ומוסיפים את מילוי הפשטידה. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, גלגל את קרום העוגה מעל המחבת. עם כף עץ, לדחוף את הקצוות של קרום לתוך עוגה.
חותכים סדק אדים בקרום ומברישים בתרכיז מיץ תפוחים ומפזרים סוכר.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר 1 שעה לפני החיתוך.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.