פאי פירות יער מעורב (עשוי עם פירות יער טריים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי פירות יער מעורב (עשה עם פירות יער טריים). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 229 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל שילוב של פירות יער, קורנפלור, סוכר מגורען בערך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פאי פירות יער מאוד (פאי פירות יער מעורב), עוגת פודינג לימון עם פירות יער טריים, ו עוגה יבשה בגריל עם פירות יער טריים מעורבבים באורגון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 425°f. צלחת עוגה קו עם קרום תחתון.
מניחים פירות יער מוכן בקערה גדולה. לטעום את פירות יער ולקבל תחושה של המתיקות שלהם. אם הם מאוד טארט, להוסיף עוד 1 אונקיה סוכר, אם יש להם חומציות נמוכה והרבה מתיקות, להפחית סוכר על ידי 1 אונקיה.
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז בעדינות לזרוק עם פירות יער עד שהם מצופים באופן שווה. אפשר תערובת לשבת במשך חמש דקות, ולאחר מכן להוסיף פגז עוגה. כיסוי עם קרום העליון. Crimp הצדדים, לחתוך כמה חריצים בחלק העליון, ו לצנן את העוגה במשך 15 עד 20 דקות.
להקציף יחד ביצה וקמצוץ של מלח. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהתנור, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מניחים עוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות ב 218°, פונה באמצע. להפחית את החום עד350 ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 30 יותר.
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.