פאי צ'יזבורגר קרסנט
צריכים מנה ראשונה ללא מוצרי חלב ? פאי צ'יזבורגר קרסנט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -5 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ו -268 קלוריות בסך הכל. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם לחמניות קרסנט, קטשופ, גבינה מעובדת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: לחמניות קרסנט עם שקדים ואוכמניות , עוגיות קרסנט עם שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים , ותבשיל צ'יזבורגר קל .
הוראות
במחבת, טגנו את הבשר והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; סננו. ערבבו פנימה את רוטב העגבניות, הקטשופ, המלח והפלפל; חממו היטב. הניחו בתבנית פאי לא משומנת בקוטר 23 ס"מ. סדרו את הגבינה מעל.
אופים ב-200 מעלות צלזיוס למשך 2-3 דקות או עד שהגבינה מתחילה להתחמם. פותחים את בצק הגליל בצורת סהר ומפרידים אותו למשולשים.
מניחים מעל הגבינה, לוחצים על קצוות תבנית הפאי לאיטום.
אפו 10-12 דקות נוספות או עד להזהבה.
יש להניח לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.