קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

פאי רועים עם קרום גבינה בצל ירוק

פאי רועים עם קרום גבינה בצל ירוק
המתכון פאי רועים עם קרום גבינה בצל ירוק יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 629 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כבש בריטי, חמאה, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 82%. הציון הזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאי רועים עם קרום בצק עלים, קאפקייקס בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום פאי גבינת צ'דר ירח, ו פאי הרועים הטוב ביותר!.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי או במחבת מטגנת עמוקה. משחימים את הטלה והבקר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את הבשר מהתבנית בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצלים לתבנית ומקפיצים עד שהבצל גוון חום בקצוות - כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הגזר הקצוץ ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הפטריות, רסק העגבניות, הטימין, הפטרוזיליה והקינמון. מערבבים ומקפיצים 2 דקות. לאחר מכן מערבבים פנימה את הקמח, שיספוג את המיץ, ואז מערבבים פנימה את היין ואת ציר הבקר. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מחזירים את הבשר למחבת ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ-30 דקות עד שהכבש מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים אותם לחתיכות גדולות בגודל אחיד ומכניסים לסיר מים קרים ומלוחים. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה עד שהם רכים, כ -10 דקות. (תפוחי אדמה נעשים כאשר סכין יכולה לעבור בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בסיום תפוחי האדמה מסננים את המים, מחזירים אותם לסיר, מכסים בבד תה נקי לספיגת האדים ומשאירים אותם כ -5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את החמאה ומעכים אותם למחית. מתבלים במלח ופלפל. כשהבשר מוכן, כף אותו לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ויישר אותו עם גב הכף. לאחר מכן, להפיץ את מחית תפוחי אדמה באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
תהתה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מפזרים את הבצל הירוק על גבי תפוח האדמה, מפזרים את הגבינה על הבצל הירוק ואופים את הפשטידה עד שהחלק העליון קרום וזהוב, בערך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות