קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי שיפון שוקולד דלעת

פאי שיפון שוקולד דלעת
מתכון דלעת שוקולד שיפון פאי יכול להתבצע בסביבות 4 שעות ו -10 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 391 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם דלעת, סוכר, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול, פאי שיפון דלעת, ו פאי שיפון דלעת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכינו את הקרום: חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט וחמאו צלחת פאי בגודל 9 אינץ'. דופקים את פרוסות השוקולד, הסוכר וגרידת התפוז במעבד מזון עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק לשלב. לחץ על תערובת הפירורים לתחתית ולמעלה הצד של הצלחת המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
אופים עד להתייצבות, 15 עד 20 דקות, ואז מעבירים לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שלב את השוקולד והשמנת הכבדה בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל ומיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד מהם, עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים לקרום שהתקרר ומורחים על התחתית ומעלה הצד; מניחים בצד עד שהשוקולד מתייצב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות מים בקערה גדולה; בואו לשבת 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב את החלב, 2/3 כוס הסוכר, החלמונים, הדלעת, הקינמון, הג ' ינג ' ר והמלח בסיר בינוני. מבשלים על אש בינונית - נמוכה, תוך ערבוב, עד שהתערובת מבעבעת, 6 עד 8 דקות. מקציפים בזהירות את תערובת החלב לתערובת הג ' לטין עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר, תוך ערבוב תדיר, עד להתקררות אך לא מוגדרת, 30 עד 45 דקות.
4
מקציפים 3/4 כוס שמנת כבדה בקערה עם מערבל עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת הדלעת שהתקררה, ואז יוצקים לקרום המוכן. לחץ על ניילון נצמד ישירות על המשטח ומקרר עד ליציבות, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מקציפים את יתרת 1 כוס השמנת הכבדה ו -1 / 4 כוס הסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מורחים על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
צילום: ג ' וני מילר

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג