פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול
פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 81 גר' של חלבון, 77 גרם של שומן, וסך הכל 2748 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שורש סלרי, שמן זית, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פארו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוח קל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלט פארו עם עגבניות מיובשות וארטישוקים, סלט פארו עם ארטישוק במרינדה, גרגיר נחלים ופטה, ו עוף צלוי במחבת עם פארו והרב פיסטו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הגזר, שורש סלרי, בצל, סלרי קצוץ עלה דפנה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד הירקות משחימים קלות, על 5 דקות.
מוסיף את פארו ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 5 דקות.
מוסיפים חצי מרק לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את המרק הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 12 דקות יותר. זרוק את עלה המפרץ. מערבבים את הגבינה המגוררת יחד עם הארטישוקים ואת 2 כפות הנותרים של חמאה עד שמנת. כף לתוך קערות.
בקערה בינונית, לזרוק את סלרי פרוס ועלי סלרי עם פטרוזיליה, עירית טרגון.
מוסיפים את החומץ והשמן, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. תלוש את הסלט מעל פארו, מקשטים עם שבבי גבינה ומגישים.