תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פארו עם פטריות פורצ'יני קלוי Cavolo Nero. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פארו, קאבולו נירו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטריות פארו ופורצ'יני (Farro Con Funghi), Cavolo Nero עם כוסברה, ו Cavolo Nero Kale (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 4 כוסות מים 1/2 כפית מלח לרתיחה. מבשלים פארו 10 דקות או עד אל דנטה. מתח וקריר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות 1 כוס מים פושרים; לתת לעמוד 10 דקות. קוצצים פטריות, ושומרים נוזלים.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על תבנית אפייה; צולים ב 400 במשך 20 דקות או עד הזהב, ערבוב פעמיים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מחממים 1/4 כוס שמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים; מבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
הוסף עלה דפנה ו-3 המרכיבים הבאים. מערבבים פטריות פורצ 'יני קצוצות, פורצ' יני נוזלי, ונותר 1 כף שמן זית. כיסוי, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 30 דקות או עד cavolo nero הוא מכרז. מערבבים ב פארו מרק. מבשלים, חשוף, 10 עד 15 דקות או עד כמעט כל הנוזל נספג. מקפלים פנימה פטריות קלויות.