קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות

פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פארו, שיני שום שמנמנות, פתיתי פפרונצ'ינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: 50 נשים משחק-חלפנים במזון-לידיה בסטיאניץ ' - מתוק ו-S, סלט טונאן ופארו, ו פארו במחבת אחת עם עגבניות.

הוראות

1
לזרוק את פארו במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
תן לו לנקז, ולאחר מכן לזרוק אותו בסיר גדול, יחד עם 6 כוסות מים, עלי המפרץ, 1/2 כפית מלח, ו 2 כפות שמן זית. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום לרתיחה, חלקית לכסות. מבשלים עד הגרגרים מבושלים דרך, אבל הם עדיין קצת אל דנטה, על 30 דקות. רוב הנוזל צריך להיספג, אבל לנקז את כל המים שנותרו. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
בינתיים, מוסיפים 1/3 כוס שמן הזית למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את השום ופפרונצ ' ינו, ערבוב עם כף עץ עד התערובת ריחנית מאוד, 30 שניות לדקה.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את העגבניות, 2 כפיות מלח, ואת הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
תן את הבועה תערובת במשך כחמש דקות, ערבוב מדי פעם.
6
בזמן שזה בישול, לנקז את פחיות של טונה, ולהשתמש באצבעות שלך כדי פתית את הטונה לחתיכות 1/2 אינץ'. לאחר העגבניות מבושלות במשך חמש דקות, מוסיפים את הטונה המתפורר למחבת. בזהירות לערבב את התערובת, כך שאתה לא לשבור את הטונה יותר מדי. לבשל, בזהירות ערבוב כל דקה בערך, במשך חמש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שמן הזית הנותר (כ 3 כפות). מערבבים את פארו, ומבשלים עד פארו הוא חם מאוד מכוסה ברוטב, על דקה אחת. מתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פארו.פארו.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר