קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות

פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פארו, שיני שום שמנמנות, פתיתי פפרונצ'ינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: 50 נשים משחק-חלפנים במזון-לידיה בסטיאניץ ' - מתוק ו-S, סלט טונאן ופארו, ו פארו במחבת אחת עם עגבניות.

הוראות

1
לזרוק את פארו במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
תן לו לנקז, ולאחר מכן לזרוק אותו בסיר גדול, יחד עם 6 כוסות מים, עלי המפרץ, 1/2 כפית מלח, ו 2 כפות שמן זית. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום לרתיחה, חלקית לכסות. מבשלים עד הגרגרים מבושלים דרך, אבל הם עדיין קצת אל דנטה, על 30 דקות. רוב הנוזל צריך להיספג, אבל לנקז את כל המים שנותרו. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים, מוסיפים 1/3 כוס שמן הזית למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את השום ופפרונצ ' ינו, ערבוב עם כף עץ עד התערובת ריחנית מאוד, 30 שניות לדקה.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את העגבניות, 2 כפיות מלח, ואת הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
תן את הבועה תערובת במשך כחמש דקות, ערבוב מדי פעם.
6
בזמן שזה בישול, לנקז את פחיות של טונה, ולהשתמש באצבעות שלך כדי פתית את הטונה לחתיכות 1/2 אינץ'. לאחר העגבניות מבושלות במשך חמש דקות, מוסיפים את הטונה המתפורר למחבת. בזהירות לערבב את התערובת, כך שאתה לא לשבור את הטונה יותר מדי. לבשל, בזהירות ערבוב כל דקה בערך, במשך חמש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שמן הזית הנותר (כ 3 כפות). מערבבים את פארו, ומבשלים עד פארו הוא חם מאוד מכוסה ברוטב, על דקה אחת. מתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פארו.פארו.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר