קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות

פארו של לידיה בסטיאניץ ' עם טונה ועגבניות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פארו, שיני שום שמנמנות, פתיתי פפרונצ'ינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: 50 נשים משחק-חלפנים במזון-לידיה בסטיאניץ ' - מתוק ו-S, סלט טונאן ופארו, ו פארו במחבת אחת עם עגבניות.

הוראות

1
לזרוק את פארו במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
תן לו לנקז, ולאחר מכן לזרוק אותו בסיר גדול, יחד עם 6 כוסות מים, עלי המפרץ, 1/2 כפית מלח, ו 2 כפות שמן זית. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום לרתיחה, חלקית לכסות. מבשלים עד הגרגרים מבושלים דרך, אבל הם עדיין קצת אל דנטה, על 30 דקות. רוב הנוזל צריך להיספג, אבל לנקז את כל המים שנותרו. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, מוסיפים 1/3 כוס שמן הזית למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את השום ופפרונצ ' ינו, ערבוב עם כף עץ עד התערובת ריחנית מאוד, 30 שניות לדקה.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את העגבניות, 2 כפיות מלח, ואת הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
תן את הבועה תערובת במשך כחמש דקות, ערבוב מדי פעם.
6
בזמן שזה בישול, לנקז את פחיות של טונה, ולהשתמש באצבעות שלך כדי פתית את הטונה לחתיכות 1/2 אינץ'. לאחר העגבניות מבושלות במשך חמש דקות, מוסיפים את הטונה המתפורר למחבת. בזהירות לערבב את התערובת, כך שאתה לא לשבור את הטונה יותר מדי. לבשל, בזהירות ערבוב כל דקה בערך, במשך חמש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שמן הזית הנותר (כ 3 כפות). מערבבים את פארו, ומבשלים עד פארו הוא חם מאוד מכוסה ברוטב, על דקה אחת. מתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
פארו.פארו.
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר