פודינג בננה אפוי
פודינג בננה אפוי דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם סוכר מגורען, מלח כשר, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 171 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 31%, וזה לא כל כך מרהיב. פודינג בננה אפוי, פודינג בננה אפוי עם רוטב רום, ו איך מכינים פודינג צ'יה – ופרפייט פודינג צ' יה בננה תות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
זורקים את פרוסות הבננה ומיץ הלימון לקערה קטנה ומניחים בצד.
שלב 1/2 כוס מהסוכר, הקמח והמלח ברוטב 3 ליטר.
מוסיפים את החלמונים ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את חצי וחצי בזהירות לטאטא לשלב. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מגיעה ל -172 עד 180 מעלות פרנהייט, כ -5 עד 10 דקות. התערובת תתחיל להתעבות ולבעבע סביב הקצוות.
מסירים את התבנית מהאש ומקציפים פנימה את תמצית הווניל.
מורחים כמות קטנה מהפודינג בתחתית קערת ערבוב זכוכית 1 1/2 ליטר בתנור. מכסים בשכבת ופלי וניל, ואחריהם שכבת פרוסות בננה.
יוצקים 1/3 מהפודינג שנותר על גבי הבננות וחוזרים על הפעולה, ומסתיימים בשכבת פודינג.
הקציפו את החלבונים וקרם האבנית בקערת מערבל המעמד במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את 2 כפות הסוכר הנותרות וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות. כף את המרנג מעל הפודינג החם, הקפד לכסות את הקצוות.
אופים עד שהמרנג משחים באופן אחיד, בערך 8 עד 10 דקות.
מוציאים את הפודינג מהתנור ומצננים 15 דקות לפני ההגשה. מצננים לחלוטין לפני הקירור. מכניסים למקרר עד 3 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג בננות עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "