פודינג דלעת-פרלין
מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. אם יש לכם מלח, אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פשטידות דלעת ללא סרטנים בודדים (Aka פודינג דלעת), מיני פודינג דלעת, ו פודינג דלעת עם קרמל אגוזים.
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף. מחלקים תערובת דלעת באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים כוסות במחבת אפיית מתכת 13 x 9inch; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר את הכוסות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
שלב 1/4 כוס סוכר 2 כפות מים במחבת קטנה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה 4 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ומערבבים בפקאנים. מיד לגרד תערובת פקאן על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה; מגניב לחלוטין. לשבור פרלין לחתיכות קטנות.