קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים

פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים
אם $2.3 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 831 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום זהוב, זנגביל חתיכות ארוכות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור חג המולד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: ריקוטן ופודינג פירות מסוכרים, פודינג אורז עם תפוחי גלאן קרמל, ו עוגיות זנגביל מסוכרות..

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחים רכים ושקופים ומעילים סיידר תפוחים עבה, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סיידרסיידר
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מעבירים לקערה ומגניבים. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפייה מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
3
להקציף הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים סוכר חום וביצה ומכים עד מעורבב. הכה בדבשה, ולאחר מכן תערובת קמח. באמצעות מרית גומי, מערבבים ב 1/2 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים זנגביל עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
להעביר מחבת כדי rack ו gingerbread מגניב לחלוטין במחבת. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים את המחבת בנייר כסף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מערבבים חלב, ג ' ינג ' ר טרי, ו peppercorns בסיר בינוני כבד; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
פלפלפלפל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הסר מהחום.
10
להקציף ביצים, סוכר, וניל, זנגביל טחון, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מסננים פודינג לתוך קערה בינונית; להשליך מוצקים מסננת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
פודינגפודינג
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
11
חותכים מספיק זנגביל לקוביות 1/2 אינץ 'למדוד 5 1/3 כוסות (להזמין כל ג' ינג ' ר הנותרים לשימוש אחר). מחלקים קוביות זנגביל בין שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
יוצקים פודינג על לחם זנגביל בכל כוס, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
13
בואו לעמוד 15 דקות כדי לאפשר זנגביל לספוג כמה פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
14
מניחים כוסות במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
15
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של כוסות. מכסים את המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
16
אופים פודינג עד סט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
הסר מאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
18
מגישים פודינג חם או בטמפרטורת החדר, עם מקשטים תפוחים מסוכרים וגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
תפוחתפוח

מרכיבים

4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים2בצל צהוב בינוני, קצוץסיידר תפוחים לא ממותק או מיץ תפוחיםסיידר תפוחים לא ממותק או מיץ תפוחים1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם8קצת קישואים קצוציםגלידה או קרם פרשגלידה או קרם פרש1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל4larges(חלקית &)(חלקית &)227פלפל האבנרו4 אינץ ' -ארוך חתיכות זנגביל טרי (על, קלופים, פרוס עבה4 אינץ ' -ארוך חתיכות זנגביל טרי (על, קלופים, פרוס עבה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב680פלפל האבנרוסבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ '(כ 4 1/2 כוסות)סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ '(כ 4 1/2 כוסות)1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ציפורן טחוןציפורן טחון1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון דקפלפל שחור טחון דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת