קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג יורקשייר קלאסי

פודינג יורקשייר קלאסי
פודינג יורקשייר קלאסי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך טפטוף בייקון, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. . מתכונים דומים: פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, החלב, הביצים והמלח. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 5 דקות, עד חלקה. מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מעיל 9x13 אינץ תבנית אפייה עם בשר או טפטוף בייקון. מחממים את המחבת 15 דקות כך טפטוף חם רוחש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
הסר את התערובת מהמקרר. היכו בקצרה, ואז לגרוף לתוך תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
טמפרטורת תנור נמוכה יותר 375 מעלות F (190 מעלות C). מבלי לפתוח את התנור, להמשיך לאפות 15 דקות. התערובת צריכה להיות נפוחה וחום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)