קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם בננה אגוזים

פודינג לחם בננה אגוזים
אם יש לך בערך 10 שעות ו-5 דקות לבלות במטבח, פודינג לחם בננה אגוזים עשוי להיות מתכון צמחוני סופר לקטו אובו שכדאי לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 10 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 491 קלוריות . מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. גשו לסופר וקנו מלח, חלב מרוכז, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. נסו פודינג בננה טבעוני נפלא אגוזי מלך (ללא בישול) , פודינג לחם שוקולד-אגוז ופודינג לחם אגוזי תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' ב-1 כף חמאה; מניחים את יתרת החמאה בסיר על אש נמוכה, וממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מורחים את קוביות הלחם הצרפתי לתוך התבנית המשומנת, ומטפטפים את החמאה המומסת על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את אגוזי המלך לתוך מחבת יבשה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים עד שהאגוזי מלך מקבלים צבע זהוב בהיר ומוציאים ניחוח קלוי, כ-2 דקות. שימו לב היטב כדי שלא יישרפו.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מהאש ומעבירים אגוזי מלך לקערה מיד לצינון. מניחים אגוזי מלך בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערת ערבוב גדולה טורפים קלות את הביצים רק כדי לשבור חלמונים ומערבבים פנימה את השמנת, החלב המרוכז, חלב הקוקוס, הסוכר החום, תמצית הוניל, הקינמון, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והמלח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מקציפים לאיחוד יסודי עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה פירה בננה ו-3/4 כוס אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמהתוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים את תערובת הבננות באופן שווה על קוביות הלחם, ודוחפים קוביות לחם לתוך התערובת כדי שיצפו היטב בקצפת.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
8
מפזרים את 1/4 כוס אגוזי המלך הקלויים שנותרו. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מסירים את הניילון ומכסים את הכלי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד שהחלק העליון משחים והשוליים מתרחקים מהתבנית, כ-45 דקות נוספות. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי