פודינג לחם וחמאה
פודינג לחם וחמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 914 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כפית תמצית ונילן, מיץ לימון, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה די גרוע. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
פודינג: בסיר על אש נמוכה, להוסיף את הקרם, שעועית וניל מגורד ואת הזרעים (או תמצית) ו 1/2 כוס סוכר.
להקציף לשלב. מביאים את השמנת לרתיחה. בעוד הקרם מגיע לרתיחה, לטאטא את החלמונים 1/2 כוס סוכר יחד עד שהם תערובת הומוגנית. כאשר הקרם מגיע לרתיחה, להסיר אותו מן החום לטאטא 1/3 של תערובת חלמון הביצה, ואז מיד לטאטא בתערובת הביצה הנותרת. זה נקרא הרפיה, זה מאפשר לך לשלב שמנת חמה וביצים מבלי להכין ביצים מקושקשות. זה די כיף! שמור תערובת זו עד שאתה מוכן להרכיב את הפודינג. זרוק את שעועית הוניל.
כדי להרכיב את הפודינג: חמאה 1 בצד של פרוסות הלחם לחתוך אותם למשולשים. חמאה 8 על 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת ולשים שכבה של נקודות לחם, חופפים, בתחתית המנה. מסננים את הצימוקים בהזמנת הוויסקי.
מפזרים חצי מהוויסקי ספוג צימוקים על גבי שכבת הלחם.
יוצקים חצי מתערובת השמנת / ביצה על הלחם והצימוקים. חזור על תהליך זה עם הלחם והצימוקים ולבסוף לסיים עם לחם.
יוצקים את תערובת השמנת/ביצה הנותרת לתוך המנה. תלחץ בעדינות על כל הדבר כדי לדחוס וממש לדחוס את הפודינג. אם כל תערובת הקרם אינה מתאימה למחבת, המתן 10 עד 15 דקות ולאחר מכן נסה שוב. הלחם עשוי להזדקק לזמן קצר כדי לספוג את כל השמנת. מממממ... אל תתקמצן על הצעד הזה.
מניחים את צלחת פודינג הלחם בתוך צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' או מחבת צלייה ולהוסיף מים חמים עד שהוא מגיע 1/2 עד 2/3 של הדרך במעלה הצדדים של צלחת הפודינג. לכסות את כל העניין עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש עד פודינג מוגדר, על 1 שעה.
הסר את הפודינג מהאמבט מים ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות.
מפזרים את החלק העליון של פודינג עם הנותרים 1/2 כוס סוכר בשכבה דקה אפילו.
שים את הפודינג מתחת למטגן או להשתמש בלפיד מכה (זה ממש כיף! כדי לגבש את הסוכר על גבי הפודינג. קצת פריך ושרוף וסוטה! Yuuuuummmy!
כדי להפוך את הרוטב:בעוד הפודינג הוא אפייה, לשלב את כל החומרים ואת הוויסקי האירי השמור בסיר קטן ולתת תלול במשך 15 דקות. זרוק את שקיות התה ואת חצי הלימון. מביאים את הרוטב לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ומבשלים עד הנוזל מופחת בחצי. טעם, הרוטב צריך להיות חריף מאוד, מתוק ומתובל (קינמון וציפורן-לא חריף חם) וליווי מושלם פודינג מתוק שמנת.
מממממממממממממממממ...מממממ....מממ!