פודינג לחם תפוחים עם רוטב חמאה חם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך חמאה, חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 22 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חוות דשא מגניב: ביום חם בדצמבר (פודינג לחם תפוח חמאה), פודינג לחם תפוח מתבשל לאט עם רוטב חמאה חם, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 163°. ריסוס התחתון הצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה גדולה, לנצח 4 ביצים שלמות, 1 חלמון ביצה 3/4 כוס סוכר מגורען עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. הכה בחלב, קצפת, וניל 1 כפית קינמון עד מעורבב היטב. מערבבים תפוחים 7 כוסות של הלחם חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
אינסטנט פודינג לימון
כמו למשל M&M's
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות