פודינג לחם תפוחים של סבתא
פודינג לחם התפוחים של סבתא יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צימוקים, חלב, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו לחם גרהם של סבתא שלי, מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ, ו פודינג לחם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב לחם, צימוקים ותפוחים. בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב 1 כוס סוכר חום, 1 3/4 כוסות חלב, ו 1/4 כוס מרגרינה. מבשלים ומערבבים עד שמרגרינה נמסה.
יוצקים על תערובת לחם בקערה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קינמון, 1/2 כפית וניל, וביצים.
יוצקים תערובת לחם לתוך צלחת מוכנה, ויוצקים תערובת ביצה על לחם.
אופים בתנור שחומם מראש 40 עד 50 דקות, או עד שהמרכז מוגדר ותפוחים רכים.
בעוד הפודינג נאפה, מערבבים יחד סוכר, 1/4 כוס סוכר חום, 1/2 כוס חלב, ו 1/2 כוס מרגרינה בסיר. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום, ומערבבים 1 כפית וניל.