מבשלים את הספר: פרלינים בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פרלינים בטטה. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "באטרמילק", "מרגרינה" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: וואפלים בטטה, לבשל את הספר: עוגת רול בטטה, ו לבשל את הספר: נקניקיות בטטה מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חלב החמאה, חמאה וסוכר בסיר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את הפקאן ומבשלים על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד מדחום ממתקים קורא 115°.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, וניל וסודה לשתייה. מערבבים במהירות עד התערובת היא עבה ושמנת. זרוק מיד על ידי כף על נייר שעווה כי כבר ריססו עם תרסיס ירקות nonstick. אפשר להתקרר ולהגדיר.