זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם פודינג, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pear Custard Bars, עוגת פודינג אגס, ו אגס ועוגת וניל עם פודינג.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה 30 x 20cm תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים את ארבעת המרכיבים הראשונים יחד. ממיסים את הטריקל, החמאה והסוכר יחד בסיר גדול, ואז מערבבים את החומרים היבשים, חצי הג ' ינג ' ר הקצוץ, הביצה והחלב כדי לתת בלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
גרוטאות טריות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
כף לתבנית האפייה, ואז לשבת חצאי האגס בבלילה. נקודה יותר חמאה על כל חצי אגס ומפזרים קצת יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים עבור 1 hr עד עלה בכל רחבי שיפוד מוכנס לתוך אמצע הפודינג יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
כדי לשרת, לפזר את שאר זנגביל על הפרי, ואז לטפטף בכל רחבי עם סירופ מן הצנצנת.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.