פודינג מעור אגס עם פודינג
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם פודינג, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pear Custard Bars, עוגת פודינג אגס, ו אגס ועוגת וניל עם פודינג.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
חמאה 30 x 20cm תבנית אפייה.
מערבבים את ארבעת המרכיבים הראשונים יחד. ממיסים את הטריקל, החמאה והסוכר יחד בסיר גדול, ואז מערבבים את החומרים היבשים, חצי הג ' ינג ' ר הקצוץ, הביצה והחלב כדי לתת בלילה חלקה.
כף לתבנית האפייה, ואז לשבת חצאי האגס בבלילה. נקודה יותר חמאה על כל חצי אגס ומפזרים קצת יותר סוכר.
אופים עבור 1 hr עד עלה בכל רחבי שיפוד מוכנס לתוך אמצע הפודינג יוצא נקי.
כדי לשרת, לפזר את שאר זנגביל על הפרי, ואז לטפטף בכל רחבי עם סירופ מן הצנצנת.
מגישים מלבנים עם פודינג, להלן.