קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות50
מגזין

פוזילי לימון עם ארוגולה

פוזילי לימון עם ארוגולה
פוזילי לימון עם ארוגולה דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך תינוק ארוגולה, פרמזן, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 98%. מתכונים דומים: פוזילי עם נקניק איטלקי וארוגולה, פוזילי עם אספרגוס, אפונה וארוגולה, ו פוזילי עם שרימפס, כתום וארוגולה (קיץ).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית, מוסיפים את השום ומבשלים 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את השמנת, את ההתלהבות מ 2 לימונים, מיץ של 2 לימונים, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, לחתוך את הברוקולי בפרחים ולזרוק את הגבעול. מבשלים את הפרחים בסיר של מים מלוחים רותחים במשך 3 עד 5 דקות, עד רך אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים את הברוקולי ורצים מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים 1 כף מלח ופסטה, ומבשלים על פי ההוראות על החבילה, על 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים את הפסטה במסננת ומניחים אותה בחזרה לסיר. מיד מוסיפים את תערובת הקרם ומבשלים אותה על אש בינונית-נמוכה במשך 3 דקות, עד שרוב הרוטב נספג בפסטה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
יוצקים את הפסטה החמה לתוך קערה גדולה, מוסיפים את ארוגולה, פרמזן, עגבניות וברוקולי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
חותכים את הלימון האחרון לחצי לאורכו, פורסים אותו לרוחב עבה 1/4 אינץ', ומוסיפים אותו לפסטה. לזרוק היטב, עונה לטעם, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי