קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פוטפי חזיר שמנת

פוטפי חזיר שמנת
פוטפי חזיר שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.65 דולר למנה. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצק עלים, חמאה, חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו עוף שמנת ותירס, פוטפי חזיר, ו סיר איטי עוף שמנת ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה מרק וחלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את חזיר, ירקות, גבינה, מלח מתובל ופלפל; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה. על משטח מקומח קלות מגלגלים מאפה ל -11 אינץ'. איקס 7-אין. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מניחים מעל תערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
מברשת עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
אופים, ללא כיסוי, ב 425 במשך 18-22 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.