לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פולנטה נפוליאון עם פסטו עשבי תיבול מעורבים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.81 דולר למנה. אם יש לכם שאלוט, עלי בזיליקום, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו קברנה-צלעות קצרות עם גורגונזולה פולנטן וגרמולטה מעורבת, פסטו עשב מעורב, ו עשב מעורב פסטו פנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעבד מזון או טחנת מזון תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לפולנטה: בסיר גדול משלבים את החלב, השמנת הכבדה, המים, שמן הזית והמלח הכשר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ויוצקים לאט את קמח התירס, תוך הקצפה מתמדת עד שהוא מסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מכסים נייר אפייה בניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
יוצקים את הפולנטה על תבנית האפייה המכוסה בפלסטיק ומורחים לעובי של 1/4 אינץ ' אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
בואו להתקרר לפחות 15 דקות.
7
לפסטו: מחית את הבזיליקום, הנענע, הכוסברה, שאלוט ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי ויציב, בזמן שמעבד המזון פועל. מערבבים פנימה את הפרמזן, המלח הכשר והסמבל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה ומקפיצים את פרוסות הקישואים עד להזהבה קלה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
משמנים תבנית בצורת קפיץ עגולה בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מורחים 2 כפות רוטב עגבניות בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים את הפולנטה לסיבובים 3 (7 3/4 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6
מברשת את צמרות עם
7
פסטו עשב מעורב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מניחים דיסק 1 בתחתית תבנית צורת הקפיץ.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מזלפים 1/4 כוס רוטב עגבניות ומסדרים מעל מחצית הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
10
מפזרים 2 כפות פרמזן. מכסים בסיבוב השני של פולנטה, 1/4 כוס רוטב עגבניות, שאר הקישואים ו -2 כפות פרמזן. למעלה עם סיבוב הפולנטה האחרון, רוטב העגבניות שנותר ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מוציאים מהתבנית בצורת הקפיץ, חותכים לטריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מבשלים את פתיתי הבצל, השום והצ ' ילי בשמן עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
14
מוסיפים את העגבניות (מיץ וכל), רסק עגבניות וסוכר. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -20 דקות. מצננים את רוטב העגבניות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
15
מחית את הרוטב במעבד מזון או בטחנת מזון. מערבבים פנימה את שמן הזית הבתולי, המורג ' ורם, הבזיליקום והמלח הכשר. חנות במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 1 חודש.