לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פולנטה נפוליאון עם פסטו עשבי תיבול מעורבים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.81 דולר למנה. אם יש לכם שאלוט, עלי בזיליקום, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו קברנה-צלעות קצרות עם גורגונזולה פולנטן וגרמולטה מעורבת, פסטו עשב מעורב, ו עשב מעורב פסטו פנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעבד מזון או טחנת מזון תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לפולנטה: בסיר גדול משלבים את החלב, השמנת הכבדה, המים, שמן הזית והמלח הכשר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ויוצקים לאט את קמח התירס, תוך הקצפה מתמדת עד שהוא מסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מכסים נייר אפייה בניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
יוצקים את הפולנטה על תבנית האפייה המכוסה בפלסטיק ומורחים לעובי של 1/4 אינץ ' אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
בואו להתקרר לפחות 15 דקות.
7
לפסטו: מחית את הבזיליקום, הנענע, הכוסברה, שאלוט ושום.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי ויציב, בזמן שמעבד המזון פועל. מערבבים פנימה את הפרמזן, המלח הכשר והסמבל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1
חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה ומקפיצים את פרוסות הקישואים עד להזהבה קלה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
משמנים תבנית בצורת קפיץ עגולה בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים 2 כפות רוטב עגבניות בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים את הפולנטה לסיבובים 3 (7 3/4 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6
מברשת את צמרות עם
7
פסטו עשב מעורב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מניחים דיסק 1 בתחתית תבנית צורת הקפיץ.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מזלפים 1/4 כוס רוטב עגבניות ומסדרים מעל מחצית הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
10
מפזרים 2 כפות פרמזן. מכסים בסיבוב השני של פולנטה, 1/4 כוס רוטב עגבניות, שאר הקישואים ו -2 כפות פרמזן. למעלה עם סיבוב הפולנטה האחרון, רוטב העגבניות שנותר ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מוציאים מהתבנית בצורת הקפיץ, חותכים לטריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מבשלים את פתיתי הבצל, השום והצ ' ילי בשמן עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים את העגבניות (מיץ וכל), רסק עגבניות וסוכר. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -20 דקות. מצננים את רוטב העגבניות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
15
מחית את הרוטב במעבד מזון או בטחנת מזון. מערבבים פנימה את שמן הזית הבתולי, המורג ' ורם, הבזיליקום והמלח הכשר. חנות במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 1 חודש.