קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פולנטה נפוליאון עם פסטו עשב מעורב

פולנטה נפוליאון עם פסטו עשב מעורב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פולנטה נפוליאון עם פסטו עשבי תיבול מעורבים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.81 דולר למנה. אם יש לכם שאלוט, עלי בזיליקום, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו קברנה-צלעות קצרות עם גורגונזולה פולנטן וגרמולטה מעורבת, פסטו עשב מעורב, ו עשב מעורב פסטו פנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מעבד מזון או טחנת מזון תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לפולנטה: בסיר גדול משלבים את החלב, השמנת הכבדה, המים, שמן הזית והמלח הכשר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ויוצקים לאט את קמח התירס, תוך הקצפה מתמדת עד שהוא מסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מכסים נייר אפייה בניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
יוצקים את הפולנטה על תבנית האפייה המכוסה בפלסטיק ומורחים לעובי של 1/4 אינץ ' אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בואו להתקרר לפחות 15 דקות.
7
לפסטו: מחית את הבזיליקום, הנענע, הכוסברה, שאלוט ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי ויציב, בזמן שמעבד המזון פועל. מערבבים פנימה את הפרמזן, המלח הכשר והסמבל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה ומקפיצים את פרוסות הקישואים עד להזהבה קלה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
משמנים תבנית בצורת קפיץ עגולה בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מורחים 2 כפות רוטב עגבניות בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים את הפולנטה לסיבובים 3 (7 3/4 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6
מברשת את צמרות עם
7
פסטו עשב מעורב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מניחים דיסק 1 בתחתית תבנית צורת הקפיץ.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מזלפים 1/4 כוס רוטב עגבניות ומסדרים מעל מחצית הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
10
מפזרים 2 כפות פרמזן. מכסים בסיבוב השני של פולנטה, 1/4 כוס רוטב עגבניות, שאר הקישואים ו -2 כפות פרמזן. למעלה עם סיבוב הפולנטה האחרון, רוטב העגבניות שנותר ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מוציאים מהתבנית בצורת הקפיץ, חותכים לטריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מבשלים את פתיתי הבצל, השום והצ ' ילי בשמן עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מוסיפים את העגבניות (מיץ וכל), רסק עגבניות וסוכר. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -20 דקות. מצננים את רוטב העגבניות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
15
מחית את הרוטב במעבד מזון או בטחנת מזון. מערבבים פנימה את שמן הזית הבתולי, המורג ' ורם, הבזיליקום והמלח הכשר. חנות במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות איטלקיות שלמותעגבניות איטלקיות שלמות1חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'יליפתיתי צ'ילי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים2חתיכות טופי הית' ברעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענע טרייםעלי נענע טריים1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברעלי מרז'ורם טריים קצוציםעלי מרז'ורם טריים קצוצים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת12 כפיות אבקת שוםשאלוט טחוןשאלוט טחון2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #426 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת1חתיכות טופי הית' ברסמבלסמבל