פולנטה עם פטריות מוקפצות ואספרגוס
פולנטה עם פטריות מוקפצות ואספרגוס נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פלפל, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פולנטה עם פטריות מוקפצות, פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, ו פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול. להביא לרתיחה; לאט להקציף פולנטה. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להמס את החמאה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים שמן, אספרגוס, חזיר למחבת; לטגן 4 דקות או עד האספרגוס הוא פריך-במכרז.
מגישים פולנטה עם תערובת אספרגוס; מפזרים גבינה.