פומפאנו בגריל עם רוטב ג'ינג'ר חריף
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? פומפאנו בגריל עם רוטב ג'ינג'ר חריף יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך עלי כוסברה, סוכר, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר עם רוטב ג'ינג'ר חריף, שרימפס ג'ינג'ר שום עם רוטב עגבניות חריף, ו אסייתי סלמון המבורגרים עם רוטב לימון ג'ינג'ר חריף.
הוראות
תדליק גריל. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר עם מיץ לימון, זנגביל, רוטב דגים ושום. מתבלים את פילה פומפאנו במלח ופלפל וגריל על אש חמה במשך כ -3 דקות לכל צד, או עד שרק מבושל דרך.
להעביר את הדג למגש או צלחות. כפית את הרוטב מעל, מקשטים עם כוסברה ומגישים.