קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות23
מגזין

פונדו גבינה

פונדו גבינה
פונדו גבינה הוא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, לחם, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו מטבל פונדו גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית לאחסון מזון פלסטיק resealable, במקום גבינות וקמח. לנער עד גבינה מצופה קמח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
לשפשף שום בתחתית בצד של סיר פונדו, סיר כבד או מחבת; להשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
להוסיף יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
חום מעל הגדרת מבשלים על סיר פונדו או על חום נמוך רק עד בועות לעלות על פני השטח (לא להרתיח). מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בהדרגה להוסיף תערובת גבינה, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף על אש נמוכה, עד מותך. מערבבים בקירש.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לשמור על חום מעל הגדרת מבשלים. אם מוכן בסיר או מחבת, יוצקים לסיר פונדו או קערה חסינת חום ולשמור על חום נמוך חם. פונדו חייב להיות מוגש על חום כדי לשמור על מרקם חלק, שמנת שלה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
לחם חנית ופירות עם מזלגות פונדו; לטבול מערבולת בפונדו עם תנועה ערבוב. אם פונדו הופך עבה מדי, מערבבים ב 1/4 עד 1/2 כוס יין מחומם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון