פונדו שוקולד
פונדו שוקולד דורש סביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, בננה, אבקת קקאו טבעית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו פונדו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך את הבננה וליבה ולפרוס את התפוח.
מניחים את פרוסות הבננות, פרוסות תפוח ותותים בערימות נפרדות על צלחת הגשה.
מפזרים את בננה ותפוחים פרוסות עם מיץ תפוזים לזרוק בעדינות. מכסים את הפרי בניילון נצמד ומקררים בזמן שאתה מכין את הפונדו.
בסיר בינוני להקציף יחד את אבקת קקאו וסוכר. בהדרגה לשפוך את החלב התאדה להקציף היטב כדי להפוך את הדבק.
מניחים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד רותח.
מסירים מהחום ומקציפים את הוניל והשוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. התערובת תתעבה כפי שהוא מתקרר מעט.
להעביר שוקולד לסיר פונדו, ולשמור על חם.
מגישים עם פירות לחתוך לטבילה.