קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה

פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה
פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם מרק עוף, כוסברה טחון, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה, שאריות " פסטה קישואים (הכוללת שעועית ירוקה שום & טבעוני מלא חיטה), ו פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים חיטה בקערה של מים קרים, ברפרוף את כל פסולת שצפה על פני השטח ולהחליף מים פעמיים, 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לנקז היטב מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לבשל חיטה, חשופה, בסיר 3-4 ליטר של מים רותחים מומלחים, ערבוב ברפרוף מדי פעם, עד רק מכרז, 12 עד 15 דקות; לנקז היטב מסננת ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בעוד חיטה רותחת, לבשל בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חיטהחיטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים כוסברה, זנגביל, קינמון, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר; מערבבים לחיטה מנוקזת עם דומדמניות וצנוברים. מלית מגניב לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
נייר אורזנייר אורז
דומדמניותדומדמניות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חיטהחיטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 450°f. לשטוף פוסינים בפנים ובחוץ ולייבש טפיחה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך.
3
מפזרים מלח ופלפל בתוך ומחוץ לציפורים, ואז למלא כל חלל גוף עם מילוי 1/2 כוס. כפית שנותרה מלית לתוך צלחת אפייה קטנה לכסות בנייר כסף, ולאחר מכן להפריש. לקשור את הרגליים יחד עם חוט ולסדר poussins, ללא צפיפות, על מתלה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
המברשת מומסת חמאה בנדיבות על פוסינים, שומר את השארית לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
פוסינים צלויים, צולים מדי פעם, עד לזהב עמוק, 30 עד 35 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F וצלה עד שמדחום מוכנס לירך (הימנעות מעצם) רושם 82°, ולתוך המילוי,165, כ-10 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מעבירים פוסינים למגש, שומרים מחבת, ומכסים באופן רופף בנייר כסף. לחמם מילוי שמור בתנור בעת ביצוע jus.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר מתלה מחבת ולהטות פאן כך שומן ומיצים מצטברים בפינה אחת. בזהירות כפית את כמעט כל השומן. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים; להוסיף מרק ומים מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברה לסיר 1-2-ליטר ומבשלים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, 3 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור; מערבבים לתוך רוטב ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים מיץ לימון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז יוצקים את jus דרך מסננת משובחת לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חותכים את החוט ומגישים poussins עם jus ומילוי נוסף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
* זמין ב kalustyans.com.