קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופובר של השף ג'ון

פופובר של השף ג'ון
אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל קאיין, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות זול. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 27%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו פאי הרועים של השף ג'ון, לזניה של השף ג'ון, ו עוף הכרמל של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים תבנית מאפינס בת 6 פח בחמאה ותרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
הקציפו ביצים, חלב, קמח, מלח ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הבלילה לכל תבנית מאפינס וממלאים עד כ -3 / 4 מהדרך במעלה הדפנות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
מפזרים על 1 כפית גבינת צ ' דר מגוררת על גבי כל פופובר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
5
מניחים את התבנית בתנור קר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) ואופים עד שהם תפוחים ושחומים היטב, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®