קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

פופס עוגת פודינג לחג המולד

פופס עוגת פודינג לחג המולד
אם יש לכם שוקולד, שוקולד, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מושלם עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פופס עוגת שדון חג המולד, פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון), ו עוגיות חג המולד, אבא..

הוראות

1
דופק את עוגת מדיירה במעבד מזון עד שיש לך פירורים עדינים. ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל מים רותחים או במיקרוגל. חנות קנה עוגת מדיירה יכול להשתנות במרקם, כך ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת שוקולד לבן נמס נוסף כדי להפוך את התערובת מקל לתוך כדורים. מערבבים את גרידת התפוז לתוך השוקולד, ולאחר מכן לעבוד את השוקולד לתוך פירורי באמצעות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מדיירהמדיירה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
טופס לתוך 10 כדורים בגודל כמהין קטנים, ואז לגלגל בעדינות בכפות הידיים שלך כדי להחליק את פני השטח. מסדרים את הכדורים על צלחת ארוחת ערב מצופה קלף אפייה. להכניס למקרר במשך 30 דקות כדי לאפשר לתערובת להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל או מעל קערה של מים רותחים. טובלים מקל סוכרייה לתוך השוקולד נמס על 1.5 ס " מ ולדחוף חצי דרך לתוך כדור עוגה. חזור עם הכדורים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים אותם בחזרה על הצלחת. חזור למקרר לחמש דקות.
5
טובלים את הקייק קופץ אחד בכל פעם לתוך השוקולד המומס, ומאפשר לכל שוקולד עודף לטפטף ולסובב את הפופס כדי לאזן את פני השטח. לתקוע את הקורות לתוך חתיכת פוליסטירן או מחזיק פופ עוגה אם יש לך אחד, שמירה על אבא בנפרד. אפשר להגדיר במשך כחצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
6
מחממים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על מחבת של מים רותחים. אפשר להתקרר במשך כמה דקות עד שיש לו עקביות עבה, נוזלית. אם השוקולד חם מדי, הוא ימיס את השוקולד המריר מתחתיו כדי לוודא שלא מחממים אותו יתר על המידה. כפית כמות קטנה על גבי פופס העוגה ולהטות אותם הלוך ושוב, כך שהוא רץ במורד הצדדים קצת. אם יש לך קישוטים הולי, להגדיר אחד על כל פופ. אם באמצעות כתיבת הדובדבן, לחכות עוד 20 דקות בערך עד השוקולד הלבן יש להגדיר. כדי למנוע פריחה על השוקולד, לכסות את העוגה קופץ בשוקולד ביום שאתה רוצה לאכול אותם או יום לפני לכל המוקדם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
כתיבת הדובדבןכתיבת הדובדבן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
צינור על עלי הולי עם הדובדבן הירוק ושתי נקודות קטנות עבור פירות יער באמצעות אדום. לאחר סיום, לאחסן אותם במקום מגניב, אם כי לא המקרר
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגת פופ עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.