קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופקורן בטעם ג'לטין

פופקורן בטעם ג'לטין
צריך מתאבן ללא גלוטן וצמחוני? פופקורן בטעם ג'לטין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם מים, פופקורן מוקפץ, תערובת ® jell-o פירות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: חטיף פופקורן בטעם לחם בננה, פופקורן בטעם פהיטה עם קווסו פרסקו, ו פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים תבנית 1/4 או שתי צלחות אפייה בגודל 8x12 אינץ'. בנדיבות חמאה סיר 2 ליטר כבד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
מחבתמחבת
2
להפיץ פופקורן באופן שווה במחבתות אפייה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מניחים בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בסיר מוכן מעל חום בינוני, לשלב חמאה, סוכר, ג ' לטין, סירופ תירס ומים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ג ' לטיןג ' לטין
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
חום עד 250 עד 265 מעלות F (121 עד 129 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
מיםמים
6
יוצקים תערובת שווה על פופקורן ומערבבים עד מצופה. להחזיר פופקורן לתנור ואופים 5 דקות; מערבבים, ואז אופים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הפוך פופקורן על חתיכת נייר כסף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן ליצור כדורים. או לתת להתקרר לחלוטין ולפרוץ לאשכולות. לאחסן במיכל אטום, במקום קריר ויבש.

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.