פוקצ'ה זית סנטה ברברה עם גבינת עיזים אפויה
המתכון סנטה Barbaran זית פוקצ'ה עם גבינת עיזים אפויה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -40 דקות. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. גשו לסופר וקנו זיתים מפיכולין, קמח לחם, זיתים מניסואז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו לחם במחיר סביר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק צדפות סנטה ברברה, גלידת האקליפטוס של ברברניו: סנטה ברברה, קליפורניה, ו לינגוויני עם סרטנים ספוט סנטה ברברה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המים החמים ואת השמרים עד מומס. להפריש במשך 5 דקות.
במערבל לעמוד עם מצורף משוט, למזג את הקמחים ומלח. עם המיקסר פועל על נמוך, לשפוך בתערובת שמרים ומים.
מערבבים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הדבש ושמן זית. לאחר הבצק מגיע יחד, מוסיפים את הזיתים.
מערבבים עד הזיתים רק משולבים.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש ביד עד חלקה אלסטית, 2 עד 3 דקות.
שים את הבצק על גיליון אפייה משומן 13 על ידי 9 אינץ', לכסות בקלילות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך 30 דקות במקום חם.
בעוד הבצק עולה, לחמם את 8 אונקיות של שמן זית שום שיני במחבת קטנה על אש נמוכה. מבשלים עד השום הוא זהב, 15 עד 20 דקות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחלקים את גבינת העז בין 6 קערות קטנות לתנור הוכחה או ramekins. מחלקים את השום, שמן זית וזיתים ניסואז בין הקערות. תניח בצד.
כאשר בצק פוקצ ' ה עלה, לחץ על הבצק עם קצות האצבעות שלך עד שהוא ממלא את תבנית האפייה, ולאחר מכן מברשת בשמן זית.
אופים עד חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח, על 45 עד 50 דקות.
מוסיפים את קערות גבינת העזים לתנור במהלך 10 עד 15 הדקות האחרונות של זמן האפייה.
אופים עד הגבינה חמה משחימים קלות.
חותכים את הפוקאצ 'ה לפרוסות עבות ומגישים 2 פרוסות של פוקאצ' ה חמה עם כל קערה של גבינת עיזים חמה.
מקשטים את הגבינה האפויה עם עירית ומגישים.