פוקצ'ה רוזמרין
המתכון פוקצ'ה רוזמרין מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט נהדר ללא חלב וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, מים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו איך מכינים לחם פוקצ'ה ופוקצ' ה שום רוזמרין, פוקצ'ה רוזמרין, ו פוקצ'ה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מים רותחים, 1 כפית רוזמרין ודבש בקערה גדולה; מצננים ל -100 עד 11
מפזרים שמרים על תערובת דבש; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים לתערובת הדבש 3 1/4 כוסות קמח, 2 כפות שמן ו -1 כפית מלח, תוך ערבוב ליצירת בצק רך. הופכים את הבצק למשטח מקומח. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות); מוסיפים מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), נקיים מטיוטות, 45 דקות או עד להכפלת גודלם. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשאר, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה. טפחו בצק למלבן בגודל 14 על 12 אינץ ' על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפוח 20 דקות או עד להכפלת הגודל.
לחשוף בצק. הפוך חריצים בחלק העליון של בצק באמצעות ידית של כף עץ או קצות האצבעות שלך.
שלב 1 כף שמן, 1 כפית מים וחלמון ביצה; מברישים מעל בצק.
מטפטפים עם יתרת 1 כף שמן; מפזרים את יתרת הרוזמרין ומלח הים.
אופים בחום של 350 למשך 25 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתבנית; מצננים על רשת.