ניתן להכין את המתכון לוופלים פורטובלו עם סירופ בלסמי תוך כ-45 דקות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 394 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, אבקת אפייה, טימין ושמן קנולן. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וופלים עם סירופ שני ברי , סטייק פורטובלו בלסמי , וופל ביצים עם סירופ קינמון .
הוראות
1
בסיר קטן מערבבים חומץ וסוכר חום. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1/3 כוס. במחבת קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מעבירים בייקון וטפטופים לקערה קטנה; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חמאה וגבינת עיזים; מקציפים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
במחבת גדולה מטגנים פטריות בשמן עד לריכוך; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מניחים 1/4 כוס פטריות במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק מאוד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הטימין, הפלפל והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הביצים, החלב, השמן והפטריות הקצוצות; מוסיפים לחומרים היבשים רק עד להרטיב. מקפלים פנימה את קוביות הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.