כללי רוברט א. לי עוגה II
גנרל רוברט אי. לי קייק II הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ תפוזים, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מטבל התירס של רוברט, יותר טוב מרוברט רדפורד., ו רוברט רדפורד. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח שני 9 מחבתות אינץ'. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, וקרם של טרטר. תניח בצד.
בקערה בינונית, לנצח יחד את 8 חלמונים ביצה 2 כוסות סוכר עד עבה וחיוור. מערבבים את 2 כפיות לימון גרידת 2 כפות מיץ לימון. בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עד פסגות רכות טופס. מקפלים לבנים לתוך תערובת חלמון ביצה לסירוגין עם תערובת הקמח.
להתפשט באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
תן שכבות להתקרר במחבת במשך 15 דקות לפני היפוך על מדפים חוט להתקרר לחלוטין. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את השכבות במחצית אופקית.
כדי להפוך את המילוי: בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את 1 1/3 כוס סוכר, 4 חלמונים ביצה, 2 1/2 כפית לימון גרידת 1/3 כוס מיץ לימון. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס תערובת מתעבה.
הסר מהחום, ומערבבים את החמאה. מגניב לטמפרטורת החדר לפני מילוי עוגה.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה בינונית, שמנת 1/3 כוס חמאה עד אור ורך. בהדרגה להוסיף את הממתקים סוכר ומערבבים את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, גרידת לימון ומיץ לימון. לבסוף, מערבבים בקוקוס. כפור את החלק החיצוני של העוגה הממולאת.