פורטובלו טאקו עם פיקו דה גאלו
אם יש לכם טורטיות קמח, ליים, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: טאקו פורטובלו ופובלנו בגריל עם פיקו דה גאלו , פורטובלו קוזדילות עם פיקו דה גאלו וטאקו עוף עם פיקו דה גאלו .
הוראות
הגדר את הגריל שלך וחמם את הגחלים שלך.
כאשר הגחלים כמעט מוכנות, לזרוק כובעי פטריות בשמן ושום. הגדר עמידה לכמה דקות.
מניחים פרוסות פטריות על הגריל. מבשלים כ-3 עד 5 דקות.
בינתיים מערבבים את מרכיבי הפיקו דה גאלו. מתבלים במלח ומניחים לעמוד כמה דקות.
סוחטים ליים על פרוסות הפטריות ואז מפזרים מעט מלח. הופכים ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות וסוחטים עוד ליים ומלח על פרוסות.
מחממים טורטיות על חלק פתוח של הגריל בזמן שהפטריות מסתיימות, בערך 1 עד 2 דקות.
מוציאים את הטורטיות מהגריל. להרכבה מניחים כמה פרוסות מהפטריות על טורטייה, מעליהן פיקו דה גאלו וצנוניות פרוסות ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Wilson Creek Coconut עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קוקוס של ווילסון קריק]()
קוקוס של ווילסון קריק